Varje månad besöks Maskulint.se av cirka 6 000-9 000 unika besökare (när denna artikel publiceras, juli 2020). Den primära målgruppen är maskulina män som vill bli bättre män. Detta är en väldigt medveten och seriös målgrupp, som du nu har chansen att nå ut med relevant annonsering. Du kan också ge ett frivilligt bidrag om du tycker att vi gör ett bra jobb.

Vem kan bli annonsör eller sponsor på Maskulint.se?

Sidan riktar sig främst till män som vill bli bättre, starkare såväl fysiskt som mentalt, och se bättre ut. De vill även bli bättre på att attrahera och hantera kvinnor i datingsammanhang och i förhållanden. Vi vänder oss i första hand till företag och organisationer som delar våra värderingar, och som vi personligen kan rekommendera till våra läsare. Till dessa typer av avsändare vill vi ge ett alldeles speciellt utrymme.

Kontakta oss här för intresse, så diskuterar vi fram en bra lösning för båda parter.

De varumärken vi tänker på är sådana som erbjuder sådant våra läsare vill ha. Styrketräningsutrustning, skäggvård, kläder, jakt- och fiskeutrustning, böcker, tidningar för män, kurser och liknande. Kanske har du ett företag som erbjuder något passande som vi inte har nämnt? Kontakta oss här.

Vem kan inte bli annonsör?

Politiska och religiösa organisationer vill vi inte göra reklam för. Även om vi emellanåt hyser samma åsikter vill vi förbli en opolitisk och ickereligiös hemsida. Företag som står för sådant vi inte kan ställa oss bakom kommer också att få ett rungande nej. Vi förbehåller oss rätten att särbehandla och bedöma helt subjektivt vem som får annonsera.

Vad kostar det att annonsera?

Vi har inga fasta priser. Vi kommer överens med respektive annonsör om hur kampanjen ska utformas och i vilken omfattning, och kan i samband med detta ge ett pris.

Hur gör jag för att ge ett frivilligt bidrag?

Tycker du att vi gör ett bra jobb? Som företag och privatperson kan du ge bidrag via Swish. Dessa pengar skickas till 0730502229 (kontot står på Dan Forslund). Alla bidrag går oavkortat till Maskulint.se och dess utveckling. Skicka gärna ett mail till oss om du har önskemål för vår fortsatta utveckling, ämne på artiklar eller vad det kan gälla.

Vi har många planer för framförallt utvecklingen av hemsidan, men i horisonten har vi också planer på manskonferenser med intressanta talare, podcast, bokförlag och mycket annat. Vi jobbar idag ideellt med verksamheten. Med mer ekonomiska muskler kan vi göra mer skillnad.