Allmänt

Nyheter på Maskulint och hur du kan hjälpa oss växa

När jag skriver detta har Maskulint – Sveriges enda sida för maskulina män, legat uppe i cirka åtta månader, vi har publicerat femtiofyra artiklar om manlig identitet, relationer, bokrecensioner, barnuppfostran, samhällsfrågor, träning och mycket annat.

Uppdaterad presentation och nya sidor

Vi har satsat väldigt lite på reklam och istället fokuserat på att leverera texter med innehåll som kan hjälpa dig som man att utvecklas till nya nivåer inom alla livets områden. Nu har vi utöver vårt artikelarkiv även uppdaterat vår presentation och lagt till två sidor, en unik läslista för män och en sida för terminologi, båda dessa kommer att utökas kontinuerligt.

En unik läslista för män som kommer förändra hur du ser världen

I läslistan finner du bland annat de viktigaste böckerna för män som någonsin skrivits, de flesta av dessa är på engelska och inte tillgängliga hos svenska bokhandlare, böcker som No More Mr Niceguy och The Way Of Men, om du ger dessa en chans kommer de att förändra din världsbild för alltid. Men vi listar även de viktigaste böckerna för att lära dig om entreprenörskap och ekonomi, träning, hälsa, kampsport, filosofi och relationer.

Terminologi för att förstå manosfären – inte för känsliga läsare

Sidan för terminologi går bland annat igenom de förkortningar och begrepp som används inom manosfären och som är kända i den engelskspråkiga världen. Dessa hjälper dig inte bara att navigera enklare på engelska sidor för män utan ger dig även en unik insikt i mäns och kvinnors psykologi och relationer i samhället. Dessa begrepp går rakt på sak och beskriver brutalt hur verkligheten ser ut, rekommenderas inte för de finkänsliga.

Framtiden för Maskulint och varför vi skriver

Att skriva om manliga frågor i världens mest feminina land är en utmaning, men vi har sett hur manosfären växt i rekordfart i framförallt USA och det är bara en tidsfråga innan den slår igenom i Sverige, men detta är inte anledningen till att vi skriver. Vi skriver för att sprida idéer som hjälpt oss personligen att förbättra våra liv och som vi är övertygade om kan hjälpa tusentals andra män. Maskulint är inte bara en hemsida, det är en loggbok över idéer och strategier skapade för att specifikt hjälpa män att lyckas i livet.

Hjälp oss att växa och utvecklas

Om du uppskattar vårt arbete och vill hjälpa till finns det många sätt att göra det på:
Det första och viktigaste sättet är att sprida vår hemsida på sociala medier som Facebook och Twitter, länka till våra artiklar, tipsa andra män om oss. Ge oss feedback. Gilla oss på Facebook, kommentera våra inlägg, låt oss veta vad du gillar och vad du inte gillar med sidan och vad du skulle vilja se mer av.

Skibent? Kontakta oss

Om du är duktig på att skriva och har kunskaper du vill dela med dig av till andra män kan du pröva att skriva för Maskulint. Eller om du bara har något tips på en nyhet eller ämne, kontakta oss.

Till sist vill vi rikta ett stort tack till alla som följer och läser oss och framförallt till dem som hört av sig med beröm och konstruktiv kritik. Stay manly!

Tidigare artikel

Hur du bygger styrka och storlek - på gymmet eller hemma

Nästa artikel

Tvåstegsmetoden för produktivitet

Författaren

Ernst Robert Almgren

Ernst Robert Almgren

Robert Almgren är ansvarig utgivare och talesman för maskulint.se. Han driver bloggen levafett.com där han skriver om lchf och träning. Robert har även en lång bakgrund inom politik och föreningsliv som ungdomsledare och skribent.

Inga kommentarer

Kommentera