Nu har det gått över ett år sedan Maskulint.se startades. Vi är stolta över att ha levererat två-tre artiklar/vecka på två personer. Nu vill vi kunna öka produktionen, med din hjälp.

Mycket har rört sig kring mindset. Vi har även strävat efter att ha bredd och täckt in saker som manlighet generellt, förhållanden, manosfären/röda pillret, produktivitet, styrketräning, nöjen, kultur och matlagning. Några bokrecensioner har det hunnits med också. Nu är vi varma i kläderna och vet hur vi vill att sidan ska utvecklas framåt.

Vad vi inte söker

Låt oss börja med att säga vad vi inte är ute efter: politiska bloggare. Maskulint är inte, och kommer inte att vara, en politisk webbplats. Även om det vi skriver om ibland tangerar politik, är det vår ambition att inte bli en käbbel-sida som pekar finger om vem som har rätt och fel. Den handlar om manlighet, och mer specifikt om att hjälpa män att bli bättre män.

Vad vi söker

Bloggare som skriver om konkreta ämnen. Gärna nischat. Några exempel: jakt, företagande,relationer,psykologi, överlevnad/prepping, praktiska vardagstips, självförsörjning, matlagning, sport – ja egentligen vad som helst med ett manligt perspektiv och som är konstruktivt med tydliga ”takeaways”. Faktum är att vi inte riktigt vet vad vi söker, så kom gärna med idéer själv. Om du vill prova med gästblogginlägg först är det helt ok, och i linje med hur vi ser på det hela. Nämligen att vi vill att du provar först, innan vi kommer överens om fortsättning.

Ersättningen – hur blir det med den?

Tyvärr, hittills är det ideell nivå som gäller för oss. Så kommer det att bestå inom överskådlig tid. Däremot är det vår ambition att kunna avlöna skribenter längre fram. Den som är en del av sidan redan har naturligtvis förtur.

Ta kontakt om du är intresserad

Om du är intresserad, skicka iväg ett mail till kontakt@maskulint.se och berätta vad du är intresserad av och vad du skulle kunna tänka dig att skriva om. Du kan även ta kontakt med mig eller herr Almgren privat via lämplig social kanal.

Be seeing you.