Insändare och gästartiklar

Insändare till Maskulint: Mitt porrmissbruk (med goda råd till män)

Porr tar bort drivkraften
/Fenrir

Jag är inte en sådan som spenderar timmar varje dag eller kollar på konstig porr. Jag kollar på vanilla och spenderar 3 min, haha. Det började vid 12 års ålder. Det är sjukt. Det är mitt enda beroende. 18 år alltså. Om jag blir triggad av en sexuell bild aktiveras ett automatisk beteende och tänkande där jag går till mobilen fast jag inte vill och kollar på en porrfilm.

Efteråt känner jag alltid skuld och skam och inser att jag inte borde gjort det. Jag ångrar det. Men på senare tid har jag fått det betydligt mer under kontroll. Det är som en alkoholist, det finns alltid inom en.

Stoppa missbruket med hjälp av appar och porrfilter

Med hjälp utav appen Reboot gick jag 67 dagar utan porr. Det som hände nyligen var en porrannons på thepiratebay. Där fick jag för att jag laddar ner. Nu är den blockerad.

Qustodio hjälper mig att blockera porrsidor på datorn och mobilen. Jag har bekänt mitt missbruk till min bror som har lösenordet som krävs för att Qustodio ska medge ett undantag ifall den flaggat en hemsida felaktigt. Kopiera lösenordet, maila det och radera mailet.

Ibland behövs en övervakare

På det viset behöver du kontakta din betrodde övervakare och förklara varför du behöver lösenordet. Det är en reglering som funkar prima för mig. Genom Reboot har jag lärt mig att se på återfall på ett annat sätt, jag är fortfarande före miljontals män världen över och klankar inte ned på mig själv. För det leder till mer porr. Kan inte använda Tinder av denna anledning.

Sex är en viktig drivkraft

Ens sexuella energi är den primära drivkraften i livet. Att onanera högst en gång i veckan på söndagar och ingen porr gav mig en helt annan mening med livet. Jag blev mäktigare. En enorm framgång. Detta är något som nämns i Think and Grow Rich. En rödpiller-bok värd att studera.

Porr tar bort drivkraften. Det är logiskt. Tänk på det. Din manliga hjärna tror att du har ett harem av tiopoängare. Du har uppfyllt organismens uppdrag att reproducera sig. Så du får en drift att gå hem och onanera, men varför skulle du göra något annat efter det?

Varför ska du tjäna pengar, bygga muskler, jobba för din lokala gemenskap, skaffa vänner, samla på dig egendom och makt och på annat sätt göra dig attraktivare? Det vi behöver är inte feministisk porr så att kvinnor kan falla i samma fälla utan vi behöver ingen porr.

Säg nej till porr, säg ja till livet.

/Fenrir

Tidigare artikel

Var inte så jävla hänsynsfull - därför ska du visa dominans

Nästa artikel

Manlig vänskap och varför du behöver den

Författaren

Redaktionen Maskulint.se

Redaktionen Maskulint.se

2 Comments

  1. Swedes Are White
    november 4, 2019 at 3:51 e m — Svara

    För er unga och som ska bilda familj är nej till porr ett måste men för oss andra gubbs är det det enda som finns till hands. Vid min höga ålder blir det inget beroende eller att det måste stegras hela tiden heller.

  2. John Forslund Rimbléus
    februari 4, 2020 at 8:12 e m — Svara

    Nej det stämmer inte, du kan ta dig till ett annat land eller ta hit någon.

Kommentera