Om manlighet

Känner du dig hotad? Anklagelser från misslyckade kvinnor & svaga män

Att anklaga någon som är vältränad, framgångsrik eller principfast för att dölja en inre osäkerhet eller kompensera för något är en vanlig strategi. Den används av misslyckade individer för att dra ner andra till deras nivå. Men detta bottnar i ressentiment och kan användas emot dem.

Om du var en av dom som inte rökte på skolgården kanske du fick höra hånfulla kommentarer från dom ”coola kidsen” som ”vaddå är du rädd eller?”. Detta är särskilt effektivt mot pojkar som inte vill upplevas som fega, eftersom mod är en manlig dygd. Men de flesta vuxna vet att rökning är ungefär lika coolt och modigt som att krydda maten med arsenik, i själva verket är det inte alls ett uttryck för mod, utan självhat, dålig disciplin eller dumhet.

Om det fanns en potentiell vinst med att röka som gjorde det värt att förstöra lungorna och riskera att få cancer, kanske dom skulle ha en poäng, Men det gör det inte.

Feminister anklagar dig för att vara omanlig när du inte vill hålla med dom

När en man säger något i stil med: att han inte vill ha en kvinna med hår under armarna. Att han föredrar kvinnor som bär kjol istället för pösiga byxor. Eller att han söker efter en kvinna som prioriterar en stor familj framför karriären. Då kan du vara säker på att arga kattkvinnor och undergivna betahannar kommer att svara med argument som:

Varför känner du dig hotad av starka kvinnor? Är du inte man nog för att låta kvinnan leda? Varför vill du inte kyssa en kvinna med mustasch? Är du rädd för att du kommer tycka om det?.

Att anklaga män för att vara omanliga om de inte ”vågar” vara omanliga

Det finns en stark motsägelse i att anklaga män som inte omfamnar omanligt beteende för att vara osäkra i sin egen manlighet. Detta avslöjar att samma feminister som påstår att könsroller är en social konstruktion, innerst inne vet att maskulinitet är något inneboende hos män som de kan angripa för att få dom att tvivla på sig själva. Denna typ av manipulation kallas även för gaslighting vilket jag tar upp i ”kvinnliga härskartekniker”.

Om en man som inte vill gå i klänning för att han tycker det är omanligt, i själva verket ger uttryck för att han inte är manlig, måste det väl vara något positivt i feministernas ögon? Argumenten går inte ihop, vilket givetvis beror på att dom inte är ärliga.

Varför klagar feminister på traditionell manlighet? Är dom rädda eller?

När feminister anklagar män för att vara osäkra eller rädda när dom inte vill köpa deras världsbild handlar det i själva verket om projicering. En man som inte vill ha sex med en tjock kortsnaggad kvinna med hår under armarna, uttrycker bara vad han inte är attraherad av, det handlar inte om rädsla. I själva verket är det misslyckade eller bara av genetiska skäl oattraktiva kvinnor som är rädd för att inga manliga män vill ligga med dom.

Att få män att skämmas över att inte dela deras ”skönhetsideal” är bara ett sätt att sänka ribban för att fula kvinnor ska få tillgång till män av högre kvalitet.

Ressentiment och roten till kriget mot manlighet

De ideologiska rötterna till kriget mot manlighet och allting traditionellt i västvärlden går ofta att spåra till den marxistiska Frankfurtskolan. I korthet handlar det om att söndra och härska. Det hela bygger på att om man kritiserar de traditionella värderingar och ideal som håller ett samhälle samman som kärnfamiljen, kyrkan och kulturen. Då blir det lättare att pådyvla folket sina egna idéer; matriarkatet, socialism med mera.

Män är av naturen de som främst beskyddar ett samhälle och upprätthåller den egna gruppens regler och normer, därför är manlighet i sig självt ett hot mot subversiva idéer.

Vilka tjänar på att förstöra naturliga hierarkier?

Men vilka är det som främst tjänar på att förstöra samhällets ideal? Att sudda ut gränserna mellan manligt och kvinnligt? Lyfta fram det fula istället för det som är vackert? Främmande framför det välbekanta? Och så vidare. Det är givetvis svaga män och fula eller misslyckade kvinnor. Friedrich Nietzsche beskrev dessa gruppers motivation med ordet ressentiment, det vill säga bitterhet, avundsjuka och ovilja mot dem som man upplever har det oförtjänt bra, de som passar in.

Hur besvarar man dessa människor? Är du avundsjuk eller?

I regel rekommenderar vi inte män till att argumentera med feminister, de kämpar för en döende ideologi och eftersom deras idéer bygger på en strid emot verkligheten är det fruktlöst. Du skulle lika gärna kunna diskutera med någon som tror att jorden är platt. Men om du känner dig tvungen att besvara ett angrepp från dessa människor räcker det ofta med att peka ut deras egentliga motivation som är ressentiment.

Misslyckade kvinnor som hatar män

En kvinna som angriper en man för att uppvisa traditionellt manliga egenskaper eller värderingar är oftast en blivande kattkvinna som passerat sin mest fertila ålder, eftersom hon gick på myten om att män vill ha ”starka oberoende kvinnor”. Oftast är hon lätt att identifiera med något eller flera av följande drag: blått hår, kortklippt, överviktig, the thousand cock stare, minst två katter, singelmamma, vegan, miljöpartist, #metoo.

Det räcker med att säga till denna kvinna att du inte är intresserad av att ha sex med en genetisk återvändsgränd och att du inte tänker sänka din standard för att hon ska må bättre över att ha gjort dåliga livsval.

Svaga män och betatörst

Män (I ordets bredaste bemärkelse) som angriper män för att vara manschauvinister eller dylikt, är oftast sojapojkar som är groupies till misslyckade kvinnor i hopp om att en dag bli belönade med sex för att de tagit avstånd från sitt eget kön. Oftast är hen lätt att identifiera genom: avsaknad av synlig muskulatur (skinny-fat), gillar nya Starwars-filmerna, miljöpartist, vegan (dricker mycket sojalatte), profilbild med ett brett leende och öppen mun. Läs även: Sex typer av betamän

Det bästa svaret på angrepp från dessa manginas (se terminologi) är sju ord ”HON KOMMER INTE ATT LIGGA MED DIG”. Dessa män drivs ofta av en betatörst som beror på avsaknad av sex vilket är resultatet av att de gått på myten om att ”kvinnor vill ha känsliga män”.

Den här artikeln kan ses som ett tillägg till ”Kvinnliga härskartekniker”, läs även ”Nio effekter av skuldbeläggande mot män” och ”Hatindustrin mot vita män“.

Tidigare artikel

Bemästra kommunikation del 3: Uppfostra människor till din kommunikation

Nästa artikel

Tribalienism - om att vända ryggen mot det ointressanta

Författaren

Ernst Robert Almgren

Ernst Robert Almgren

Ernst driver bloggen levafett.com där han skriver om LCHF och träning. Han har även en YouTube-kanal och skriver böcker. Robert har en lång bakgrund inom politik och föreningsliv som ungdomsledare och skribent.

Inga kommentarer

Kommentera