Om manlighet

Nytt poddavsnitt: Alfa och beta

Vi kunde inte hålla oss efter succén med första avsnittet. Här kommer därför del två, som handlar om alfa och beta. Lyssna här nedanför, eller sök upp oss på Spotify eller iTunes. I mån av intresse och möjlighet kommer vi att spridas till fler plattformar, men det är omöjligt att finnas på allas favorittjänst.

Maskulint intervjuar: Mauro Silva – om en fighters mindset Maskulints Podcast

Hur kan vi som män resa oss efter motgångar? Följa vår passion när alla runtomkring oss tvivlar? Och framförallt lära oss tänka som en fighter?  Mauro Silva är bland annat kampsportinstruktör, stuntman och entreprenör. I detta avsnitt berättar Mauro först lite om sin uppväxt i Sverige, och utmaningarna som följer med att tillhöra en etnisk minoritet. Därefter talar vi lite om hur han kom in på kampsport, varför män borde lära självförsvar och inte minst om vad du som man bör tänka på i en farlig situation.  Mot slutet talar vi lite mer fritt om alltifrån relationer med kvinnor till livet i Japan och om hur vi som män kan slå oss fria från ursäkter som står i vägen för vår utveckling.  Om du uppskattar vårt arbete och vill bidra till det vi gör, ber vi dig i första hand att dela våra artiklar och podcast i sociala medier som Facebook och Twitter så att fler kan ta del av vad vi har att säga. Om du vill engagera dig som man kan du ansöka om medlemskap i vår Facebook-grupp på Maskulint Utbyte.  Vill du skänka en slant får du gärna Swisha 0730502229 och skriva "Swish till Maskulint" som meddelande. Skicka gärna ett mejl eller lämna en kommentar om du har synpunkter på vårt arbete, vill bidra med en gästartikel eller bara komma med förslag på en gäst att intervjua eller ett ämne att skriva om som rör personlig utveckling för män.  Noteringar och länkar: Du kan finna Mauro på www.extrememartialarts.se (sidan håller på och byggas om) Du kan följa hans instagram och kontakta honom på lee_chan och martialarts.m.a  Mer om hans film och stuntjobb: https://www.starnow.co.nz/maurosilva1/
  1. Maskulint intervjuar: Mauro Silva – om en fighters mindset
  2. Summering av 2020 – och planer för 2021
  3. Hur praktiskt utövande av stoicism kan förbättra ditt liv
  4. Vad är det röda pillret och vad innebär det för dig?
  5. Manosfären och vikten av manlig gemenskap

Frågor som ställs i programmet:

  • Vad är alfa och beta?
  • Är det ena bättre eller sämre?
  • Kan jag bli alfa om jag är beta?

Artiklar som nämns:

Fyra alfaegenskaper

Alfa, beta och omega

Skapandet av en betahanne

Sex exempel på betamän

Vi har tills vidare inga fasta rutiner för publikation, och kan därför inte säga något om när nästa avsnitt kommer att publiceras. Tack för att du lyssnat! Sprid gärna länken till vår hemsida. På återhörande!

Tidigare artikel

Konflikter och kaos är naturligt och bra

Nästa artikel

Gå till källan och lös problemet

Författaren

Redaktionen Maskulint.se

Redaktionen Maskulint.se

Inga kommentarer

Kommentera