Posts In Category

Relationer

Konsten att ge energisnåla utskällningar
Relationer

De som är effektiva på att skälla är i regel de som lyckas kontrollera sina känslor, och som fokuserar skällandet på ett sätt som kräver så lite energi som möjligt.

Read More
Relationer

“Jag kommer aldrig veta hur det känns att ha PMS, och ingen kvinna kan veta hur det känns att vara född med en penis. Är det något negativt?”

Read More
Lärdomar från relationer med kvinnor
Relationer

Dan berättar om några lärdomar från relationer med kvinnor. Har du några lärdomar att dela med dig av? Kommentera.

Read More
Relationer

Män som är misstänksamma mot sin flickväns manliga vänner blir stämplade som paranoida/kontrollerande. Är deras misstankar obefogade?

Read More
Skapa en mastermindgrupp i miniatyr
Relationer

Dan var fast i en idé om att en mastermindgrupp behöver ha många medlemmar. Men kom på bättre tankar tack vare en bra förebild.

Read More
Glöm inte bort att umgås med dina barn
Relationer

“När mina barn närmar sig tonåren försöker jag nu få en vuxnare kontakt, så att jag kan förbereda dem för vuxenlivet”. Läs Dans råd.

Read More
Relationer

Klickar du like på allt din manliga förebild eller kvinnor av intresse lägger ut på sociala medier? Läs detta och gör bättring.

Read More
Lojalitet mellan partners
Relationer

Det finns fyra olika sorters lojalitet, som endast de mest lämpade av partners lyckas pricka in. Välj din partner med omsorg.

Read More
Hur vet jag att min fru eller flickvän är otrogen?
Relationer

Misstänker du att din flickvän eller fru är otrogen? Här listar vi tio varningssignaler som det är klokt att vara på sin vakt mot.

Read More
Relationer

I dessa tider då traditionella könsroller demoniseras och med rekordmånga skilsmässor kan det vara svårt att hitta en kvinna som är lämplig för ett långvarigt förhållande. Men genom att definiera och undvika de mest olämpliga kategorierna kan vi göra sökandet lite lättare Som vanligt när vi talar i generella termer

Read More