Relationer

Åtta myter om hur du upprätthåller ett förhållande med din kvinna

Det florerar ständigt artiklar och videos i mainstream-media och i sociala medier. Med råd till män om hur dom ska göra för att upprätthålla ett bra förhållande eller äktenskap med en kvinna. De flesta av dessa råd bygger på önsketänkande, med katastrofala resultat för de män som följer dem.

Ofta kommer dessa råd från ogifta kattkvinnor och feminister som ofta drivs av bitterhet och hat mot män. I andra fall kommer de från äldre rådgivare som träffade sina respektive decennier innan du var född, och kommer därför med råd som inte är i linje med hur den sexuella marknaden ser ut idag. Men de flesta av råden som cirkulerar på nätet bygger på önsketänkande, och utgår från att män och kvinnor är ute efter samma saker i ett förhållande – det är vi inte.

I den här artikeln vill jag avliva några av de vanligaste myterna om vad som utgör ett bra förhållande. För att göra det, utgår jag från det röda pillret och böcker som ”Män är från Mars kvinnor är från Venus”, ”No More Mr Niceguy”, ”The rational male”, ”The way of the superior man” och flera andra verk som du hittar i Maskulint läslista. Utöver detta utgår jag från mina egna erfarenheter av flera långa och korta förhållanden, och utifrån min tid som PUA.

1: Sätt alltid din kvinna först

När du spelar ett tv-spel är målet att klara spelet, du vill bli så bra att du kan glida genom alla nivåer eller banor utan problem. Men när du väl nått dit, börjar spelet att förlora sin mening, det är ingen utmaning längre, och du kommer snart att börja spela något annat. Kvinnor går oftast in i ett förhållande (ibland uttalat) med målet att försöka ”tämja” mannen. Men precis som när kvinnor säger att de bara vill ha en ”snäll kille” menar de egentligen något helt annat. Din kvinna kommer alltid försöka att tämja dig, testa dig och förändra dig. Hon vill att du ska dyrka henne och sätta henne på piedestal, men om hon lyckas är det game over.

2: Din partner ska vara din bästa vän

En av de mest eggande sakerna när du träffar en ny partner är vad du inte vet. Mannen lockas oftast av vad som döljer sig under hennes kläder, medan kvinnan fantiserar om hans egenskaper som man, som ”är han dominant i sängen?”, ”är han åtrådd av andra kvinnor?”, ”är han en hemlig miljonär” och så vidare. Att avslöja alla dina mörkaste hemligheter, svagheter och intressen, är ett tvärsäkert sätt att döda hennes attraktion för dig. Likaså är det att fråga din kvinna om hur du ska leva ditt liv, och att avslöja dina osäkerheter. Det faktum att ni aldrig kommer veta precis allt om varandra är ett av förhållandets starkaste tillgångar, framförallt från kvinnans perspektiv.

Din kvinna är inte din vän, hon kan vara din älskarinna, din fru, mor till dina barn men aldrig din kompis.

3: Spendera mer tid med varandra

Detta är en fortsättning på föregående råd. Visst finns det fall där män faktiskt spenderar alldeles för lite tid med sin kvinna, men det är väldigt sällan fallet. Mer ofta är det den omvända situationen som är sann, ni umgås alldeles för mycket och för tätt inpå varandra. Om ni är tillräckligt bekväma för att skita på toaletten med dörren öppen när din partner är hemma, har ni troligtvis ett problem.

4: Lita blint på din partner

När en kvinna litar till hundra procent på att hennes man inte kan vara otrogen, betyder det att hon anser att han har ett så lågt värde att det inte finns någon risk. Om detta är fallet betyder det även att hon tappat sin attraktion för dig. Då kommer hon att lämna dig så fort en man med högre värde dyker upp.

Om du som man litar blint på din kvinna betyder det en av två saker, den första att du är så godtrogen att du tror att kvinnor inte kan låta lusten ta överhanden, eller att du inte bryr dig. Båda dessa orsaker är goda anledningar till att din kvinna kommer vara otrogen, tappa respekten för dig, och till slut lämna dig.

5: Köp regelbundet presenter och blommor

Saker som ges till oss utan krav på motprestation har inget värde. Om du öser presenter och blommor över din kvinna utan att hon förtjänat det, kommer hon snart att börja ta det för givet. Nästa gång ni hamnar i ett bråk kommer ingen av dessa gåvor beröra henne i huvud taget. En annan signal du skickar genom att överösa henne med presenter, är att du inte är värdig henne som du är, och att du försöker att köpa hennes tillgivenhet.

6: Engagera er i varandras intressen

Att dejta en kvinna som delar alla dina manliga intressen kan låta som en bra idé, men innebär ofta flera problem. Kvinnor som säger ”jag är som en av grabbarna” är oftast en aktiv slampa och har legat med fler män än hon kan räkna på alla sina celluliter. För det andra innebär det ofta att hon inte är bekväm i sin roll som kvinna, vilket betyder att hon troligtvis inte är något bra material för att vara en hemmafru eller som en mor till era barn.

Det tredje skälet till att undvika denna typ av förhållande är att om ni delar samma intressen i allt, innebär det att hon kommer vilja göra mer saker tillsammans med dig. Att träna, åka motorcykel och samla frimärken tillsammans kan vara kul ibland, men det är inte roligt efter några månader, jag talar av erfarenhet från tidigare förhållanden.

7: Få din kvinna att känna sig trygg

Det är säkert ingen överraskning för de flesta män att kvinnor älskar drama. Kvinnor upplever sitt känsloregister som män upplever en meny på sin favoritrestaurang. Kvinnor vill såklart vara lyckliga, men de vill även uppleva sorg, osäkerhet, konflikter, ambivalens och framförallt spänning. När förhållandet med dig blir förutsägbart kommer hon snart att börja fantisera om hur ett förhållande med en annan man kunde vara (mer än hon gjorde innan).

Istället för att förlita dig på gamla rutiner och gemensamma intressen, överraska henne och uppvisa med jämna mellanrum sidor av dig själv som hon inte kände till. Läs även fyra egenskaper som utmärker en alfa.

8: Försök att skapa ett jämlikt förhållande

Detta är det mest verklighetsfrånvända och katastrofala råd som regelbundet förmedlas till män, oftast från feminister. Idén att kvinnor vill ha en jämställd man som tjänar lika mycket, som vill dela på hushållssysslor och tycker om att brodera filtar. Jag säger inte att kvinnor misstycker om mannen tar disken ibland, eller hjälper till med barnen med jämna mellanrum. Men all forskning inom detta område bekräftar följande:

Kvinnor vill att deras män ska tjäna mer än dom. De vill att deras män ska vara starkare, smartare och ha mer inflytande än dom. De vill själva stå för traditionellt kvinnliga uppgifter i hemmet och att deras man tar hand om sådant som att byta däck på bilen, döda ett inkräktande djur och sköta grillen på hemmafesten.

Tidigare artikel

Män måste ta ansvar för kvinnorörelsen

Nästa artikel

Hur du hanterar svek i relationer och affärer - välkomna det

Författaren

Ernst Robert Almgren

Ernst Robert Almgren

Ernst driver bloggen levafett.com där han skriver om LCHF och träning. Han har även en YouTube-kanal och skriver böcker. Robert har en lång bakgrund inom politik och föreningsliv som ungdomsledare och skribent.

2 Comments

  1. […] Fyra egenskaper som utmärker en alfahanne Fyra råd som höjer dig över massan av män Vad är Game En introduktion till Game Åtta myter om hur du upprätthåller ett förhållande […]

  2. februari 12, 2020 at 4:15 e m — Svara

    […] kvinnan av sex. Läs mer i min artikel om “Hur får jag min fru att ha sex med mig?” och även“Åtta myter om hur du upprätthåller ett förhållande med din kvinna”. . “Very right wing” people are happiest with their sex […]

Kommentera