Vad många missnöjda män glömmer är att det alltid finns ett val. Om galoscherna inte passar är det bara att gå vidare i livet. Detta gäller i såväl arbete som relationer.

Vi är många som har stannat för länge med underbetalda jobb och i dåliga förhållanden. Anledningen? Vi trodde inte att vi kunde få något bättre. Hellre vara lite missnöjd, för det kunde ju vara värre. Den inställningen är väl inte fel, eller?

Sanningen är att det är ett destruktivt förhållningssätt, som sakta men säkert tuggar sönder din självkänsla. För att kunna stanna kvar behöver du nämligen förminska dig själv, och försvara ditt dåliga val inför dig själv. ”Kanske får jag inget bättre” är en tanke som sänder signaler till dig själv om att du inte är bra nog.

Hur du får modet att gå vidare

Det handlar inte så mycket om att gå vidare rent praktiskt, som att i varje sekund känna att du kan göra detta. På alla jobb och i alla förhållanden ska du känna så, alltid. Du ska känna att det är du som väljer, inte att du ska känna dig tacksam och vika ner dig/nöja dig. Däri ligger hemligheten.

Hur lyckas du då bygga upp modet att vidare? Svaret är att du behöver jobba med flera områden simultant. Du behöver sköta din fysiska hälsa, din psykiska hälsa, du behöver göra dig själv värdefull på arbetet / i förhållandet och samtidigt vara strategisk.

Maskulint.se är svaret

Det må låta arrogant, men vår webbplats är faktiskt vad du behöver. Det är av den här anledningen som vi startade projektet: vi vill stärka män, inte bara fysiskt, inte bara mentalt, inte bara i förhållanden eller i arbetslivet. För att få självkänslan att växa behöver hela mannen utvecklats.

Klicka runt i de olika kategorierna. Under Fysisk utveckling hittar du träningstips, under Mindset hittar du mentala tekniker, och under Relationer får du gott om tips vad gäller kontakten med kvinnor. Genom att arbeta utifrån våra och andras råd kommer du, sakta men säkert, att utvecklas.

Skapa ditt eget värde

Genom att nå framgång på framgång inom de olika områdena, kommer du att stärka din självkänsla och bli en vinnare. När du känner dig som en vinnare kommer du att bli kräsen med både arbete och kvinnor, och inte nöja dig med något undermåligt.