Söker du efter en kvinna för att du ska känna dig hel? För att du känner att du saknar något? Eller för att du tror att ”det är det rätta?” Läs vidare.

När en man säger om sin kvinna ”hon gör mitt liv komplett” eller ”jag kan inte leva utan henne” då vet jag att han är illa ute, och även hans kvinna. Om du jagar kvinnor för att ha roligt är det en sak, så länge det inte känns som ett måste. Men om du tror att du behöver en flickvän/hustru för att vara lycklig, behöver du jobba på dig själv.

Hon ska inte komplettera dig, du ska vara komplett med eller utan henne

Oavsett vilka egenskaper din kvinna har som du hoppas ska komplettera dig. Är det ingen långsiktig lösning. För det första är det ett sätt för dig att fly från din egen personliga utveckling. För det andra sätter det en extrem press på henne ”att komplettera ditt liv” som i längden kommer att tära på ert förhållande.

Det gör dig oattraktiv i hennes ögon

En kvinna vill ha en man som åtrår henne, inte en man som behöver henne. Kvinnor har givetvis att behov av att känna sig behövda, det är där barn kommer in i bilden. En kvinnas drömbild av en man är någon som har allt han behöver, som redan är komplett. Och att få vara en medresenär på hans resa, inte tvärtom.

Alla kvinnor vill känna att de har en man de kan beundra och se upp till, att de har dragit vinstlotten. Om du ger uttryck för att hon är ett högre pris, kommer hon börja undra om hon inte kunde fått något bättre.

Din kvinna vill inte behöva vara din mamma

De flesta kvinnor dejtar i regel män som är några år äldre än dem själva. Detta har inte så mycket med åldern att göra. Utan mer om vetskapen att äldre män ofta har sitt liv i större ordning än yngre killar. Om du är en stark man kan du få en kvinna som vill vara mamma till dina barn, men ingen kvinna vill vara en mamma för sin man.

Vill du bli en bättre man? Lär dig av andra män

”Du blir ingen proffsboxare för att du legat med en”

– Tyler Durden (Owen Cook)

Att fråga en kvinna om hur du ska bli en mer komplett man är som att fråga en fisk om hur man blir en fiskare. Om du vill bli en bättre man, umgås med män som är bättre än dig på de områden du vill utveckas inom. När du kan vinna respekt hos andra kompletta män, kommer du även ha lätt att få respekt från kvinnor.

Bestäm dig för vad du vill ha ut av livet, oberoende av en kvinna.

Den viktigaste delen för att bli en mer komplett man. Är att du bestämmer dig för vad du vill göra och bli, oberoende av din kvinna. När du har din egen livskod, ditt uppdrag i världen, kommer du inte ha några problem med att hitta en eller flera kvinnor som vill dela ditt sällskap på vägen mot dina mål.

Läs även:
Oneitis och myten om den romantiska kärleken
Din partner är en förlängning av dig