Är passionen död i ditt förhållande? Har du och din partner blivit mer som kompisar än älskare? Det finns en möjlig räddning, men du får inte berätta om den för henne.

I den här artikeln vill jag gå djupare in på ett råd jag gav i artikeln ”hur får jag min fru att ha sex med mig”. Och det är att göra slut med din fru mentalt, och börja förbereda dig själv på ett liv som singel.

Detta är även relevant för män som befinner sig i ett förhållande med en kvinna som befinner sig i ”uppenbarelsefasen”.

Varför en ”affär”

Om du läst så här långt kan jag avslöja att jag inte uppmanar någon till att vara otrogen, om du blev upprörd av rubriken kan du andas ut, om du blev besviken behöver du nog ta ett allvarligt samtal med din partner eller en terapeut.

Anledningen till att jag kallar det en affär är att du inte kan berätta för din kvinna att du försöker göra förändringar, vare sig för att i värsta fall kunna gå vidare, eller för att rädda ert förhållande.

Anledningen till det är att uppenbara ansträngningar från din sida för att få ert förhållande att fungera, kommer upplevas av henne som att du är desperat.

Om dina ansträngningar handlar om att du ska kunna gå vidare efter att det tar slut, kommer du ha gjort processen kort, men den här artikeln fokuserar på att rädda ditt förhållande. Nu kan jag gå in på vad denna ”affär” innebär.

Bryt dig ur bekvämlighetszonen

För många män i långvariga förhållanden, har de förlorat många av de egenskaper som gjorde deras kvinnor attraherade när de träffades första gången. De blir bekväma och slutar anstränga sig. Bekvämlighet är en av de vanligaste orsakerna till att män går ned sig, och blir lämnade.

Om du vill rädda förhållandet, eller bara klara uppbrottet mentalt, måste du vara redo att må dåligt ett tag, att anstränga dig både mentalt och fysiskt, samt våga ta risker. Vad som försatte dig i denna situation kan inte rädda dig ur den. Du måste börja tänka utanför boxen som är ditt förhållande.

Vad det innebär att göra slut med henne mentalt

Beroende på hur länge du befunnit dig i förfall sedan ni träffades, och hur lågt du sjunkit, är risken stor att ditt förhållande redan är på fallrepet. Många män får panik när de hör detta, och försöker att börja fjäska och be för sin flickvän att stanna, om du gör detta kommer hon garanterat att lämna dig.

Det du måste göra, innan något annat, är att bli bekväm med tanken på att hon kan lämna dig. Detta är ingen lätt process, särskilt för de som inte lärt sig om sexuell dynamik. Men det finns inget som gör en kvinna så avtänd likt en man som är beroende och klängig.

Du måste bli entusiastisk över tanken på att träffa nya kvinnor, om du känner en man som har game kan du tala med honom för inspiration. Gör även en lista med övriga fördelar med att vara singel (det är nog fler än du minns).

Försök inte att återskapa den du var när ni träffades

Innan jag går in på de förändringar du bör göra, i förhållande till din ”affär”, vill jag starkt varna för något du inte bör göra. Om du träffade din flickvän/fru när du var tjugofem och du är trettiofem idag, försök inte bli den du var för tio år sedan. Du kan ta element från den tiden som du gjort dig av med – manliga vänner, träning etcetera.

Men det är av oerhörd vikt att du försöker bli bättre än du var förr, när du försöker att skapa dig själv på nytt, särskilt om du vill få tillbaka din kvinnas intresse. Om du inte hade blivit bekväm och slutat med att förbättra dig själv när du träffade henne, hade du sannolikt varit någon helt annan idag. Sikta på att bli den man du hade kunnat bli, inte den du var igår.

Gör dig själv till din egen mentala utgångpunkt

Alla gamla kärleksballader om att ”du måste sätta henne först” ljuger för dig. Ingen kvinna vill känna ”vilken tur för honom att han fick mig” hon vill känna motsatsen. En av de viktigaste principerna för det röda pillret är att du måste sätta dig själv före din kvinna, du måste göra dig själv till din mentala utgångspunkt. Ett annat uttryck för detta är ”upplyst egoism”.

Genom att sätta dig själv och din egen utveckling först gör du paradoxalt nog inte bara det bästa för dig själv, men för din kvinna, vänner, familj och så vidare. Hon vill ha den bästa versionen av dig, det kan hon bara få om du prioriterar dig själv före henne.

Hitta ditt högre syfte och gör det till din högsta prio efter dig själv

Denna punkt är intimt sammankopplad med den föregående. För att du ska kunna bli den bästa versionen av dig själv, behöver du ett högre syfte. Något du vill uppnå som går bortom dig själv och allt annat i ditt liv. För en man kan det vara att slå tidsrekord i löpning, för en annan att skriva ett mästerverk.

Varför tror du män som är i toppen av sin kategori nästan alltid har groupies? Nästan oavsett kategori? Det finns mästare i pajätning som har kvinnliga groupies (sjukt jag vet). Men det är få saker som är så attraktivt för kvinnor som en man med ett uppdrag i livet, en passion. Kvinnor attraheras av passionerade män på samma sätt män attraheras till ett par välformade bröst.

Läs även ”så hittar du din livsuppgift”.

Hur ska du förhålla dig till din kvinna medan du engagerar dig i din affär

Det är viktigt att du inte börjar med något spel med din kvinna under tiden du engagerar dig i den hemliga utveckling. Spela inte kall eller sur, det framstår bara som fjantigt. Försök bara vara en bättre version av dig själv samtidigt som du börjar spendera mer tid på den nya versionen av dig och mindre tid på henne. Nu kanske du undrar igen varför du inte bara kan berätta för henne vad du håller på med? Jag ska förklara.

I de flesta kvinnors värld ”är du den du är” och kan inte bli något annat, en ganska barnslig syn för de flesta män. Fast för kvinnor stämmer det, eftersom de alltid får uppskattning enbart för att de är kvinnor. Som vi skrivit tidigare ”en man är vad han åstadkommer” men det är inget de flesta kvinnor kan eller vill förstå.

Kvinnor är lika intresserade av vår utveckling som vi är av deras sminklådor

Kvinnor är lika intresserade av vår process för att bli manliga män som vi är intresserade av deras sminklådor, det vill säga – inte alls. Om du vill att din kvinna ska uppskatta den nya versionen av dig, måste du låta henne behålla illusionen av att ”det var bara den du var” och den du var innan dess bara va en svacka.

Låt den nya versionen av dig förföra henne när hon minst anar det

Om du någonsin sett filmen ”Måndag hela veckan” förstår du säkert tjusningen för en kvinna att ”upptäcka” nya sidor av dig hon inte visste fanns. Berätta inte för henne om dina rekord i marklyft på gymmet (hon bryr sig inte), låt henne upptäcka dina nydefinierade muskler. Berätta inte att du studerar italienska på jobbrasterna, ta med henne till en italiensk restaurang och beställ på deras vackra språk. Läs även ”demonstrera, inte proklamera”.

Om du känner henne väl kommer du märka när hennes åtrå är väckt på nytt, låt det bygga upp till max och därefter tar du henne med storm på ett sätt du aldrig gjort förr – var kreativ. Och om ert förhållande gick att rädda – ge fan i att bli bekväm igen.

Men om det inte fungerar

Om ditt förhållande inte gick att rädda och hon gör slut ändå, innebär det att hon gjorde dig en tjänst, då förtjänade hon dig troligen inte innan heller. Detta är något du inser själv om du verkligen gjort dig själv till din egen mentala utgångspunkt. Om ert förhållande tar slut kommer du nu att ha ett högre värde på den sexuella marknaden än någonsin tidigare i ditt liv, och du kommer redan vara förberedd på dess utmaningar.