Game började med tekniker för att förföra kvinnor till sex. Idag är det ett av de värdefullaste verktygen för dig som man, som finns för att lyckas inom flera områden i livet.

Game är inte bara till för unga män som vill ligga med så många kvinnor som möjligt. Det var så det började, men under det senaste decenniet har det utvecklats till en vetenskap för att förstå kommunikation mellan könen, bortom samhällets myter. Här listar jag några av anledningarna till att du som man borde lära dig game för din personliga utveckling och framgång. Om du inte redan gjort det rekommenderar jag att du läser föregående artikel (vad är game?) innan du läser vidare.

Det ökar ditt urval av kvinnor

Låt oss börja med den mest uppenbara fördelen, du får ett större urval av kvinnor. Det finns flera sätt att göra sig mer attraktiv för kvinnor. Som att tjäna mycket pengar eller arbeta på ditt utseende. Men jag vågar säga att Game trumfar båda dessa strategier, även om det bästa är att arbeta för att bli bättre på samtliga områden. Om du är ung och bara vill ligga med så många kvinnor som möjligt är Game oumbärligt, men det slutar inte där.

Spelet upphör inte när du gifter dig

Du som läser detta kanske redan är i ett stadigt förhållande (LTR), eller kanske till och med i ett äktenskap. Och därför tänker du att detta inte är något du behöver. Idag slutar hälften av alla äktenskap i skilsmässa, oftast initierat av kvinnan i förhållandet. Ofta sker detta för att attraktionen upphört för mannen i förhållandet, detta är något Game kan råda bot på. Om äktenskapet skulle ta slut ändå, behöver du ändå Game för att träffa nya kvinnor.

Vi lever i ett alltmer kvinnodominerat samhälle

I filmen ”Vad kvinnor vill ha” med Mel Gibson i huvudrollen som en framgångsrik player, är det en scen av intresse där Gibsons karaktär talar med sin chef som säger, jag parafraserar ”du är bra på att ta dig in i kvinnors trosor, men vi behöver ta oss in i deras huvuden. Kvinnor representerar halva marknaden, vi har inte råd att gå miste om dom pengarna”. I alltfler hushåll är kvinnor huvudinkomsttagaren och därmed den viktigaste konsumenten. Fler kvinnor tar examen från universitet. Kvinnor kvoteras dessutom in på alltfler ledarpositioner.

Om du jobbar med marknadsföring, som säljare eller med något utåtriktat yrke, är kunskap om kommunikation med kvinnor absolut nödvändigt.

För alla andra kvinnor i ditt liv

Har du en syster? Dotter? Kvinnliga kollegor eller en kvinnlig chef? Även om du är singel och helt ointresserad av att dejta eller ha sex med kvinnor. Om du inte bor i en grotta, oberoende av civilisationen, kommer du sannolikt behöva interagera med kvinnor på åtminstone en veckobasis. Att förstå hur kvinnor kommunicerar annorlunda än män, kvinnors intressen och psykologi är i alla sammanhang där kvinnor är involverade, en värdefull resurs.

Det gör dig till en mer komplett man

Kvinnor får aldrig vara det viktigaste i en mans liv, men det är definitivt en del av varje mans liv. Oavsett om det handlar om din mor, din fru, din syster eller din dotter. En fungerande kommunikation kan hjälpa dig hålla ihop din familj, skapa ett lyckligt äktenskap, göra dig framgångsrik socialt och i affärer. En bristande kommunikation med kvinnor kan krascha ett långt äktenskap, splittra en familj och göra dig socialt handikappad i många sammanhang.