Röda pillret & Game

Hur du utvärderar en kvinna för ett förhållande – röda flaggor

När du dejtar kvinnor i jakt på ett seriöst förhållande kan det inledningsvis vara svårt att veta vad man ska leta efter, här kommer några förslag på saker att se upp för.

Dessa råd är främst baserad på berättelser från tusentals män i manosfären, men även från råd av utbildade psykologer och böcker som “The tactical guide to women”.

Med det sagt finns det givetvis undantag för varje punkt, och även om en kvinna matchar flera punkter, är det inte omöjligt att hon kan passa dig.

Här är i alla fall några av de vanligaste röda flaggorna att se upp för innan du inleder ett förhållande med en kvinna.

Kolla upp hennes bakgrund online

Google är i detta fall din bästa vän, kolla även hennes Facebook-profil och andra sociala medier. Är hon feminist? Har hon lättklädda bilder eller bilder där hon hånglar med män? Båda dessa är röda flaggor.

Om hon främst har manliga vänner, och om hon flirtar med flera män i kommentarerna är det ytterligare två dåliga tecken, läs även “Män som skämmer ut sig på nätet”.

Ställ frågor om sex och erfarenhet i början av förhållandet

Kvinnor undviker ofta att avslöja om hon haft många sexpartners under en dejt, eftersom de flesta kvinnor vet instinktivt att det inte är attraktivt för män, läs även “Kan en slampa bli en bra flickvän” .

Men om du visar en avslappnad attityd och insinuerar att du själv är sexuellt erfaren är chansen betydligt större att hon kommer avslöja om hon är en före detta porrstjärna eller har ridit karusellen (se terminologi).

Hade hon sex med dig på första dejten?

Om kvinnan har sex med mannen på första dejten misstolkar många män detta som att hon är slampig, men det behöver inte vara fallet. Det betyder bara att hon ser dig som en alfa.

Även den kyskaste av kvinnor kommer ha sex med en man på första dejten om hon ser honom som en genuin alfa, vilket är ett bra tecken. Om hon låter dig vänta på sex betyder det sannolikt att hon ser dig som en beta.

Läs även “Se upp för kvinnors sexuella strategier”.

Pratar hon skit om gamla pojkvänner?

Detta är ett stort varningstecken. Givetvis kan även en “bra kvinna” haft otur ett par gånger och träffat genuina skitstövlar. Men när en kvinna har en lång tvättlista över idioter hon dejtat och talar om det ofta:

Då är det inte sällan en indikation på att hon har dåligt omdöme eller uppvisar ett ovärdigt beteende som drar till sig lika ovärdiga män.

Tycker hon om barn?

Om hon tycker om barn, och ifall barn tycker om henne är det ett bra tecken. Om hon däremot gnäller på hur jobbiga barn är, är det ofta tecken på en dysfunktionell kvinna som troligtvis är feminist och ofta använder sex som ett medel för att få pengar eller inflytande.

Moderliga instinkter, förmåga att sköta om ett hem och laga mat är något alla män borde leta efter hos en kvinna för ett seriöst förhållande.

Har hon mentala problem?

Att fråga om mentala problem på ett snyggt sätt innan du lärt känna henne bättre kan vara svårt utan att se ut som en skitstövel. Det du kan göra är att nämna någon anekdot om en bekant med någon diagnos, visa förståelse för detta och lämna diskussionen öppen för henne att berätta om hon har egna problem.

Detta är ingen garanti för att hon kommer berätta någonting, men om det skulle dyka upp senare och du inte vill ha med henne att göra, kan du påpeka att ni talat om mental ohälsa utan att hon berättade om sina problem.

BPD:

Om hon erkänner öppet att hon har en bipolär diagnos – spring för livet! Eller avlägsna dig åtminstone så fort du kan utan att ge någon mer info om dig själv.

Män som haft förhållanden med bipolära kvinnor beskriver det ofta som det värsta de varit med om. Jag har personligen haft två sådana förhållanden.

Ångest/depression:

Ångest eller depression behöver inte vara ett problem, beroende på hur svårt tillståndet är, men var vaksam på om hon tar för många tabletter. Det kan vara tecken på missbruk och även ge henne sänkt sexlust.

Har hon ett städat hem?

Om dejten går så pass bra att ni landar i hennes lägenhet bör du vara observant över hur hon tar hand om sitt hem. Vårt hem reflekterar hur vi mår och är inombords. Om hennes hem är stökigt och smutsigt är det sannolikt en indikation på att hon saknar självrespekt och även kommer ha svårt att visa respekt gentemot dig.

Äter hon p-piller?

Kvinnor som äter p-piller befinner sig oftast på karusellen (se terminologi), med andra ord har hon sex med så många män och så ofta att hon känner sig tvungen att äta p-piller för att inte “riskera” att bli gravid.

P-piller har även visat sig kunna påverka kvinnliga hormoner negativt i längden och förstöra hennes naturliga instinkter för att hitta en lämplig partner, när hon slutar med pillret kanske du inte är Mr right helt plötsligt.

Yttre tecken – synliga tatueringar, övervikt, kort eller blått hår med mera

Innan du ens går på en dejt med en kvinna kan du leta efter yttre attribut som är röda flaggor, några av dessa är: synliga tatueringar, övervikt, kortsnaggat hår eller hår med onaturliga färger som blått eller grönt, och piercingar i tungan eller ögonbrynen.

En liten försmak – vill du veta mer?

Detta var bara en liten försmak på hur du kan utvärdera kvinnor för förhållanden. För premium-medlemmar kommer vi gå igenom över hundra röda flaggor att se upp för, om du är intresserad av vårt premium-medlemskap skriv till oss (e-post).

Om du har några frågor om de röda flaggor vi tagit upp: lämna en kommentar, mejla eller skriv till oss på Twitter.

Läs även “Sex typer av kvinnor att undvika

Tidigare artikel

Se upp med vad du bygger din identitet av

Nästa artikel

Tankar och känslor är inte sanningen

Författaren

Ernst Robert Almgren

Ernst Robert Almgren

Ernst driver bloggen levafett.com där han skriver om LCHF och träning. Han har även en YouTube-kanal och skriver böcker. Robert har en lång bakgrund inom politik och föreningsliv som ungdomsledare och skribent.

3 Comments

 1. Mr Snaggle
  augusti 6, 2021 at 2:21 e m — Svara

  “Då är det inte sällan en indikation på att hon har dåligt omdöme eller uppvisar ett ovärdigt beteende som drar till sig lika ovärdiga män.” Huvudet på spiken. Och dessa kvinnor kommer heller aldrig att välja någon bättre. Därför är det helt meningslöst att kasta bort sin tid på att visa att “alla män inte är svin”, som de hon har träffat. Då det oftast rör sig om kvinnor som har en naturlig och sjuklig dragning till just sådana. Och kommer upprepa samma misstag gång på gång. Och fortsätta prata om hur mycket hon hatar män.

 2. Rikard
  augusti 7, 2021 at 12:09 e m — Svara

  Hej.

  Nu är en annan inte på marknaden sedan länge, men man kan ju inte låta bli att undra om det blir några kvinnor kvar med den listan! Det som saknas (eller så är det som sagt jag som inte hänger med) är avgränsning: om hon har stökigt hemma? Hur då stökigt, menas smuts eller vad? Skulle gissa att det är stor skillnad om man ser att doffset panik-städat så att allt är kirurgiskt rent (betyder att hon annars inte städar) eller om man ser att hon håller det rent men inte heller “studs & puts”.

  Kvinnor med (psykiatriska) diagnoser ska undvikas, för bägges skull. Hon måste läka sig själv (det gäller ju alla avs. det själsliga) och du kan inte hjälpa någon mot dennes vilja, och att erbjuda hjälp kan mycket lätt (och oavsiktligt!) bli till att man istället tar över den börda som framtvingar utveckling (eller ännu värre kris…). Och är bägge dysfunktionella psykologiskt sänker man så gott som alltid varandra. Jag känner endast till två fall (av hundratalet) där mannen och kvinnan istället blev ett starkare “Vi” än de var var för sig. Två par av ca hundra på 30 år. Inte schyssta odds om man säger så.

  Apropå frissa och färgning: svart/röd sådan = gör som Bruce Dickinson sjunger i visan: Run to the Hills. Röd/svart är den autonoma extremvänsterns banér. Damer med denna frissa tillhör frontsoldaterna – tänk AFA/Antifa.

  Piercingar är en bra mätare på hur hon mår: sitter de snyggt och genomtänkt och är rena och välskötta, eller är de smutsiga, illasittande, verkar de gjorda för att “chockera” eller vara “häftiga”, och så vidare. En kvinna som gör noga avvägda och genomtänkta beslut med riskanalys är en balanserad och intelligent kvinna som ställer höga krav på dig och får dig att växa som man – en kvinna som slarvar med sig själv vill bara ha dig som ursäkt.

  Man ska aldrig glömma att evolutionärt/biologiskt sett är det vi män som är förbrukningsvara, på ras-, folkslags-, och artnivå. Och i dagens moderna maskin-samhälle där fysisk förmåga är underordnad social dito är vi ännu mer utbytbara.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

 3. Niklas
  augusti 10, 2021 at 10:36 f m — Svara

  Vill bara påpeka att “BPD” står för Borderline Personality Disorder och inte bipolär.

Kommentera