Under året har en av Maskulints företrädare Ernst Robert Almgren, deltagit i ett flertal intervjuer för olika medier, nu senast i Navid Modiris program ”Hur kan vi”. Här kommer lite mer information om detta.

Intresset för vår portal har växt kraftigt under senaste åren, och bara i år har vi synts i flera intressanta sammanhang. Bland annat har vår talesman Ernst varit med i journalisterna Ingrid och Marias specialprogram för att tala om Feminismens baksidor.

https://www.ingridochmaria.se/2021/04/21/nyhetsveckan-special-24-feminismens-baksidor-med-ernst-robert-almgren/

Direkt därefter var vi med i podden ”Ett Gott Snack” med Fredrik Söderholm och hans vänner, där Ernst berättar om mansrollen, vad är en alfa? Och vad vill kvinnor egentligen se i män?

https://podcasts.nu/avsnitt/gott-snack/306-ph-jennifer-talar-ut-om-overgreppen-maPkH-J9h

Och nu senast ut var Ernst med i programmet ”Hur kan vi” med Navid Modiri och andra. Vi talar om varför det behövs en sida som Maskulint idag, om hur och varför manlighet har blivit så demoniserat på senare år och mycket annat.

Hur kan vi – om manlighet och toxiska kvinnlighet

Stora planer inför nästa år

Tidigare har vi även intervjuats av Göteborgsposten, blivit omskrivna i Expressen och varit med i program som Palaestra media, Det Goda samhället, Svegot och Självförbättringspodden. Men detta är bara början, vi har stora planer inför det kommande året med såväl vår egen podcast som med live-event och samarbeten.

Men just nu ligger allt vårt fokus på att färdigställa vår nya hemsida som kommer erbjuda nya viktiga funktioner och en snyggare och bättre design för våra läsare. Om du vill hjälpa oss med vårt arbete som än så länge är helt ideellt, får du gärna skicka en slant via vår Swish och skriv ”Swish till Maskulint” som meddelande.