I detta avsnitt talar vi med Twitterprofilen känd som Blondinbasse. Vi talar om hans väg till det röda pillret, om hans skrivande och givetvis om slonkande av råa ägg.

Han är mest känd på Twitter för sin ”råa-ägg aura” nu är han även skribent och medarbetare på Maskulint. I denna första intervju berör vi många olika ämnen som vi garanterat kommer göra djupdykningar på i framtiden.

Vem är Blondinbasse?

Basse berättar om uppväxten med en ensamstående singelmamma och hur det präglat honom. Om hans kampen mot ångest och hur det ledde honom på vägen mot personlig utveckling. Basse berättar även utlämnande om problematiska relationer med kvinnor och hur detta hjälpte honom att finna det röda pillret.

Basses specialområden och intressen

Givetvis går vi in på Basses främsta passion, om slonkandet av råa ägg och dess betydelse för byggande av muskler och en lika stark hälsa. Basse berättar om sitt favoritkosttillskott, NoFap och om sin filosofi för arbete och karriär.

Ytterligare resurser och tips från poddavsnittet

I avsnittet berör vi flera av våra favoritpoddar, böcker och mycket annat, men här listar vi de viktigaste tipsen och resurserna från Basse denna gång:

Basses första artikel på Maskulint: Om hur du hittar mening i ett jobb du ogillar.

Basses andra artikel på Maskulint: Om biologisk primetime, jobba smartare inte hårdare.

Boktips: Deep Nutrition av Catherine Shanahan

Poddtips: The Solcast

Kontakt: Basse på Twitter