Hur kan vi som män resa oss efter motgångar? Följa vår passion när alla runtomkring oss tvivlar? Och framförallt lära oss tänka som en fighter? Med oss idag är stuntmannen och kampsportinstruktören Mauro Silva för att prata med mig om dessa saker utifrån sina egna livserfarenheter

Detta poddavsnitt bryter ny mark för Maskulint, normalt sett består dessa av samtal mellan mig och Dan Forslund, för att ta upp olika ämnen som vi skriver om på sidan och svara på frågor från våra följare. Men i detta avsnitt intervjuar jag en speciell gäst som har mycket av värde att förmedla till våra läsare och lyssnare. Mauro Silva är bland annat kampsportinstruktör, stuntman och entreprenör.

I detta avsnitt berättar Mauro först lite om sin uppväxt i Sverige, och utmaningarna som följer med att tillhöra en etnisk minoritet. Därefter talar vi lite om hur han kom in på kampsport, varför män borde lära sig självförsvar och inte minst om vad du som man bör tänka på i en farlig situation.

Mot slutet talar vi lite mer fritt om alltifrån relationer med kvinnor till livet i Japan och om hur vi som män kan slå oss fria från ursäkter som står i vägen för vår utveckling.

Om du uppskattar vårt arbete och vill bidra till det vi gör, ber vi dig i första hand att dela våra artiklar och podcast i sociala medier som Facebook och Twitter så att fler kan ta del av vad vi har att säga. Om du vill engagera dig som man kan du ansöka om medlemskap i vår Facebook-grupp på Maskulint Utbyte. Vill du skänka en slant får du gärna skicka oss via Swish. Scanna bilden här nedanför med Swishs app och välj belopp.

Skicka gärna ett mejl eller lämna en kommentar om du har synpunkter på vårt arbete, vill bidra med en gästartikel eller bara komma med förslag på en gäst att intervjua eller ett ämne att skriva om som rör personlig utveckling för män.

Noteringar och länkar:

Du kan finna Mauro på www.extrememartialarts.se (sidan håller på och byggas om)

Du kan följa hans instagram och kontakta honom på lee_chan och martial.arts.m.a

Mer om hans film och stuntjobb: https://www.starnow.co.nz/maurosilva1/