Svenska män framstår alltmer som hunsade av sina kvinnor, och de verkar vara redo att förödmjuka sig själv hur mycket som helst för att få lite sex. Men det måste finnas något kvinnor vill ha från män, som kan jämna ut maktbalansen?

I en otroligt sorglig insändare till tidningen metro (som jag hoppas är fejk), skrev en svensk kille om hur han kommit till ro med att hans flickvän inte vill ha sex med honom. Istället hade han tvingat sig själv till att börja med en massa nya fritidsintressen. Kontentan av insändaren var att han som resultat fått en större bredd på sina intressen, och hans flickvän slapp nu höra hans tjat om sex.

Avslutningsvis skrev denna parodi på en man något i stil med ”jag har insett att mina krav på sex är ett resultat av patriarkalt tänkande, och jag uppmanar därför alla killar att sluta med det – hon är faktiskt inte skyldig dig sex”. Givetvis håller jag med honom om att hans flickvän inte var skyldig honom sex, det jag inte förstår är varför han inte skaffade en ny flickvän? Eller valde att leva som singel. Och vad får hon ut av det?

Detta sorgliga beteende är något som även uppmuntras av krönikören Jens Linjestrand i Expressen.

Vill frustrerade män göra kvinnor till sina sexslavar?

Bara ett par veckor efter denna insändare, skrev en känd feminist en krönika i en annan dagstidning om fenomenet med MGTOWS, män som ofta uttrycker missnöje med moderna västerländska kvinnor och därför väljer att undvika traditionella förhållanden. Där förde hon fram teorin att män som ”föraktar” dagens kvinnor gör det för att de tror sig ha rätt till sex med dem.

Hon får det här att framstå som att många män kräver att kvinnor alltid ska vara redo att sära på benen för varje man som vill ha sex med dem. Detta är givetvis nonsens, det som hänt är att alltfler män insett att traditionellt förhållande med en degenererad västerländsk kvinna är en dålig affär, och detta gillar inte feminister, eftersom de flesta kvinnor fortfarande vill vara i förhållanden.

Samma sentiment om motiveringen till ”kvinnohatet” framförs av Katarina Wennstam på Expressen som tycker att män får finna sig i att leva utan sex.

Kvinnor står för tillgång till sex, män står för tillgång till förhållanden

I gamla filmer och sånger från första halvan av 1900-talet, framgår det tydligt att män i första hand är ute efter sex i mötet med en attraktiv kvinna. Och lika tydligt är det att kvinnor försöker avhålla sig från sex till dess att hon fått en värdig man att binda sig till henne först. Detta är givetvis helt logiskt med tanke på att kvinnor historiskt sett har tagit mycket större risker i samband med sex, risk för graviditet, att bli våldtagna, eller bli kallad en slampa.

Den bästa statistiken från dejtingappar visar att denna dynamik fortfarande kvarstår idag. Kvinnor är ofta frustrerade över att de inte kan hitta en ”seriös man” som är redo att binda sig. Och många män är frustrerade över att fler kvinnor inte bara vill ha sex med dem på första dejten. Så när kvinnor (främst feminister) klagar över att män vill ha mer sex i förhållanden, säger dom egentligen att de vill äta kakan och behålla den. Att få tryggheten i ett förhållande utan att behöva ha sex med mannen.

Är inte kvinnor intresserade av sex?

Givetvis älskar kvinnor också att ha sex, men inte i samma omfattning och inte utan förbehåll. Som jag förklarat tidigare bygger kvinnans sexuella strategi på att reproducera sig med en man som har bra gener, och bli försörjd av en trogen man med resurser (helst av samma man, men det är sällan fallet). När en kvinna känner genuin attraktion för en alfa tänker hon inte på konsekvenserna, eftersom han är ett bra genetiskt val för deras avkomma.

När kvinnor når en viss ålder (vanligtvis mellan 25-30) går hon in i ett så kallat ”uppenbarelse-stadie”. Detta är en tidpunkt då hon inser att hennes sexuella marknadsvärde är på väg nedåt, och att hon därför snabbt bör casha in på sin skönhet genom att få en stabil man att binda sig till henne. Men eftersom det är svårare att få en alfa att binda sig till henne i denna ålder väljer hon ofta en beta för att få tillgång till ekonomisk trygghet. Denna dynamik sammanfattas ibland Alpha Seed Beta Need.

Kvinnor som vill ha tillgång till förhållanden utan att behöva ha sex

Fenomenet med kvinnor som gnäller över att männen de är tillsammans med vill ha sex med dom, leder till följdfrågan – varför vill dessa kvinnor vara i förhållanden med dessa män i huvudtaget? Svaret är givetvis att dessa kvinnor tjänar något på det. För trots att vi är mer ”jämställda” än någonsin, är det fortfarande mannen i förhållandet som betalar på dejter, står för de mest av räkningarna och som uppvaktar kvinnan med gåvor. Det är även mannen som förväntas lyssna på hennes problem, och i sällsynta fall tvingas använda våld för att försvara henne.

Vad får män ut av ett förhållanden?

Ironiskt nog går många män in i ett förhållande med förhoppningen att de ska slippa jaga kvinnor för att få sex, och att de kommer få mer sex än någonsin i ett stadigt förhållande. Men de flesta män som varit i ett eller flera långa förhållanden vet att regelbundet sex oftast bara förekommer under en kort period i början av förhållandet. När paret förlovar sig eller flyttar ihop försvinner ofta det viktigaste incitamentet för kvinnan att ge honom sex, det vill säga att få honom att binda sig.

I övrigt får män ut väldigt lite av ett modernt förhållande. De flesta moderna kvinnor har inga särskilt kvinnliga egenskaper (utöver vad män kan göra själva) som förmågan att sköta ett hem, ta hand om sin man, moderliga egenskaper etcetera. De flesta kvinnor har oftast haft flera dussin sexuella partners innan dom väljer att binda sig, och flera studier har visat att kvinnor som haft fler än tio sexuella förbindelser har väldigt svårt att knyta an till bara en man.

Hur får dagens män ut det mesta av kvinnor och förhållanden?

För det första måste män förstå denna sexuella dynamik och kvinnors sexuella strategier. För att en man ska kunna skapa en relation med en kvinna på bättre villkor måste han utveckla sina alfadrag och han måste lära sig Game för att inte vara beroende av en relation för regelbundet sex. Men den viktigaste insikten för män som dejtar och utvärderar kvinnor för förhållanden, är att inse kraften i att avstå från att binda sig.

Kvinnans främsta hävstång gentemot mannen för att få vad hon vill ha, är att ge eller förvägra honom sex. Mannens främsta hävstång gentemot kvinnan för att få vad han vill ha, är att gå med på eller förvägra henne en förbindelse.